ଏହି ରୋଗୀମାନଙ୍କୁ ମୁଗ ଖାଇବା ମନା..
ମୁଗ ଡାଲିରେ ଅନେକ ପ୍ରକାରର ପୁଷ୍ଟିକର ଉପାଦାନ ରହିଥାଏ । ଡାଲି ମୁଖ୍ୟତଃ ପ୍ରୋଟିନର ଭଣ୍ଡାର ଅଟେ କିନ୍ତୁ ଏହା ବ୍ୟତୀତ କପର, ଫୋଲେଟ୍, ରାଇବୋଫ୍ଲାଭିନ, ଭିଟାମିନ୍, ଭିଟାମିନ୍-ସି, ଫାଇବର, ପୋଟାସିୟମ୍, ଫସଫରସ୍, ମ୍ୟାଗ୍ନେସିୟମ୍, ଆଇରନ୍, ଭିଟାମିନ୍ ବି-୬, ନିୟାସିନ୍, ଥିଏମାଇନ୍…